Vrijwilligers

De stichting Bricks 4 Alpe d’Huzes is een non-profit-organisatie.  De opbrengst van de activiteiten moet zoveel mogelijk naar de Alpe d’Huzes. De stichting werkt daarom met vrijwilligers.

 

Vrijwilligers gezocht

Per evenement wordt gezocht naar vrijwilligers voor allerlei werkzaamheden. Zoals gezegd is de komende Legobeurs het eerstkomende evenement dat wordt georganiseerd. Voor deze beurs zoeken we mensen die willen helpen.

 

Werkzaamheden

Voor de volgende dagen worden mensen gezocht:

Vrijdag 25 januari in de middag en avond. Het gaat hier om mensen die willen helpen met het neerzetten van kramen in de hal waar de beurs wordt gehouden.

Zaterdag 26 en zondag 27 januari hebben we mensen nodig dit diverse hand en spandiensten kunnen vervullen voor de organisatie. Daarnaast zijn vrijwilligers nodig voor de speelhoek. Het gaat om het bezighouden en begeleiden van kinderen tussen de 5 en 12 jaar.

Zondag 27 januari zijn er weer vrijwilligers nodig voor het afbreken en opruimen van de hal de kramen.

 

Eeuwige dank

Zoals gezegd gaat get om hulp bij het organiseren van een evenement, waarvan de opbrengst geheel ten bate komt van een goed doel: het onderzoek naar kanker. Er staat dan ook geen vergoeding tegenover het werk dat voor dit evenement wordt gedaan. Maar natuurlijk kunt u rekenen op onze welgemeende dank. En natuurlijk de dankbaarheid van alle mensen die geholpen worden door het onderzoek dat mogelijk wordt gemaakt, mede door uw inzet!

 

Aanmelden

Met het onderstaande formulier kunt u zich aanmelden als vrijwilliger. Vult u de gegevens in en wij nemen contact met u op.