Sponsoren

De beurs bedoeld is om zo veel mogelijk geld te genereren voor het onderzoek naar kanker. Dit gebeurt uiteraard met de verhuur van stands, maar het kan ook door de beurs te sponsoren. We zoeken sponsoren.

Sponsoren

Mensen die geen stand willen huren, of niet direct met Lego bezig zijn, kunnen de actie wel steunen. Simpel door sponsor te worden.  Als sponsor helpt u mee aan de organisatie van het evenement. Met het sponsorgeld kunnen kosten van het evenement worden voorgefinancierd. Maar dat is niet het enige. Het sponsorgeld komt uiteindelijk ook ten goede aan het goede doel.

Niet zomaar

Natuurlijk sponsort u ons voor het goede doel. Dat is natuurlijk DE reden om sponsor te worden. Als u niet wilt dat mensen van uw bijdrage weten, zullen we daar natuurlijk graag aan meewerken. Maar natuurlijk mag u de Wereld ook best laten weten dat u aan het succes van deze actie hebt bijgedragen.

Speciaal voor sponsoren wordt op deze site een pagina ingericht, waarop uw medewerking bekend wordt gemaakt. Vermelding op deze pagina is mogelijk met een bijdragen van € 100,– of meer. U kunt dan vermeld worden met het logo van uw organisatie en een link naar uw eigen website.

Op de homepage is een beperkte ruimte voor vermelding van sponsoren. Deze ruimte is gereserveerd voor mensen en organisaties zeer aanzienlijke bijdrage leveren aan het goede doel, via deze stichting.

Buiten de website

Naast vermelding op de website zijn er ook nog tal van andere mogelijkheden. Zo is het mogelijk om uw bekend te maken met spandoeken en/of posters. Er wordt ook gewerkt aan een z.g. GoodieBag. Een tasje met informatie dat aan de bezoekers wordt meegegeven. Ook daarin kan informatie over uw organisatie worden opgenomen.

Meer informatie?

Met het onderstaande formulier kunt u meer informatie aanvragen de mogelijkheden.