Beurs van 2018

De beurs van 2018 is geweest. We gaan nu hard werken aan de beurs van volgend jaar. Maar eerst nog even wat eindjes wegwerken.

De beurs van 2018 viel wat tegen.

Poster van de beurs van 2018Niet alles is even goed verlopen, helaas. Het was de eerste beurs, die wij als stichting organiseerden en er zijn wat foutjes gemaakt. Dat geven we graag toe. Ook was het bezoekersaantal ver beneden verwachting. Maar ja, wat wil je als er net een mini-hittegolf ontstaat op precies het moment van de beurs………… Al met al is dus ook de netto opbrengst van de beurs niet geworden wat er van verwacht mocht worden.

De beurs van 2018 was een succes!

Toch was de beurs een succes. We hebben waardevolle ervaring opgedaan met het organiseren van beurzen en alles wat daarbij komt kijken. Heel veel nieuwe ideeën gekregen en heel veel goede contacten kunnen leggen.

Met deze kennis en ervaring kunnen we nog beter aan de slag voor de volgende beurs. Die beurs wordt gehouden op 26 en 27 januari 2019 (De kans op een hittegolf tijdens de beurs is dan miniem!!), ook weer in de regio Utrecht.

Afronding

De opbrengst van de beurs viel tegen. Dankzij donaties van o.a. standhouders en de exploitant van de locatie kon de ‘schade’ door het mooie weer worden beperkt. De echte winst van deze beurs zit in de ervaring en de contacten.

Op de beurs van 2018 was een loterij georganiseerd. Op deze site heeft een oproep gestaan voor de winnaar, om zich te melden. Dat is inmiddels gebeurd. De winnaar is bekend en er is een afspraak gemaakt voor het bezorgen van de prijs.