Over de beurs

Poster voor de beurs van 2019Bricks4AlpeD’HuZes is een beurs. Maar niet zomaar één………….

U kunt hier uw steentje bijdragen aan de Alpe d’Huez. Er zijn prachtige bouwwerken van Lego te bewonderen (MOC’s) Er worden sets en onderdelen verkocht. Er is een loterij en een veiling.

Speciaal voor de kinderen zijn er bouwhoeken en demonstraties. Er is een speurtocht, een springkussen en er zijn kermisattracties.

Vakkennis

Naast heel veel onderdelen en sets vindt u hier ook heel veel vakkennis. Veel standhouders zijn al jaren met Legosteentjes bezig en kunnen u advies geven.

Ook de bouwers van de meest prachtige bouwwerken zijn aanwezig. Deze zullen graag met u praten over hun ervaringen met de steentjes.

Kinderen

In de bouwhoeken kunnen de kinderen hun fantasie helemaal de vrije loop laten, met een enorme hoeveelheid steentjes.

VIP-arrangement

Er zijn ook speciale VIP-arrangementen. Voor meer informatie hierover kunt u deze website in de gaten houden. Binnenkort komt hier meer informatie beschikbaar.

Een beurs voor het goede doel

Deze beurs wordt georganiseerd door de stichting Bricks 4 Alpe d’HuZes. Deze stichting ondersteund het onderzoek naar kanker. De netto opbrengst van de organisatie komt volledig ten goede van dit onderzoek. Ook enkele standhouders hebben aangekondigd dit doel met een vrijwillige bijdrage te willen ondersteunen.

Waar en wanneer?

De beurs van 2019 is gehouden in de Beursfabriek in Nieuwegein-Noord op  26 en 27 januari 2019.

Foto’s

De foto’s tijdens de beurs zijn gemaakt door Guido Bosland. Ze mogen alleen met toestemming van Guido of de stichting elders worden gebruikt.

Opening verricht door burgemeester Frans Backhuijs van Nieuwegein.