Over de beurs

Poster voor de beurs van 2019Bricks4AlpeD’HuZes is een beurs. Maar niet zomaar één………….

U kunt hier uw steentje bijdragen aan de Alpe d’Huez. Er zijn prachtige bouwwerken van Lego te bewonderen (MOC’s) Er worden set en onderdelen verkocht. Er is een loterij n een veiling.

Speciaal voor de kinderen zijn er bouwhoeken en demonstraties. Er is een speurtocht, een springkussen en er zijn kermisattracties.

 

 

Vakkennis

Naast heel veel onderdelen en sets vindt u hier ook heel veel vakkennis. Veel standhouders zijn al jaren met Legosteentjes bezig en kunnen u advies geven.

Ook de bouwers van de meest prachtige bouwwerken zijn aanwezig. Deze zullen graag met u praten over hun ervaringen met de steentjes.

 

Kinderen

In de bouwhoeken kunnen de kinderen hun fantasie helemaal de vrije loop laten, met een enorme hoeveelheid steentjes.

 

VIP-arrangement

Er zijn ook speciale VIP-arrangementen. Voor meer informatie hierover kunt u deze website in de gaten houden. Binnenkort komt hier meer informatie beschikbaar.

 

Een beurs voor het goede doel

Deze beurs wordt georganiseerd door de stichting Bricks 4 Alpe d’HuZes. Deze stichting ondersteund het onderzoek naar kanker. De netto opbrengst van de organisatie komt volledig ten goede van dit onderzoek. Ook enkele standhouders hebben aangekondigd dit doel te willen ondersteunen.

 

Waar en wanneer?

De beurs van 2019 wordt gehouden in de Beursfabriek in Nieuwegein-Noord. Deze locatie is uitstekend te bereiken met de auto (gratis parkeren), fiets en openbaar vervoer. De datum is 26 en 27 januari 2019.

Kaarten kosten € 5,00 in de voorverkoop en € 6,50 aan de kassa. De voorverkoop begint binnenkort.

Promoten

Wilt u reclame maken voor deze beurs? De poster en de flyers van de beurs zijn hier te downloaden. Samen maken wij een nog groter succes van deze beurs en de actie Alpe d’HuZes!