Draagt u ook uw steentje bij?

Mijn naam is Liduina Verbeek. Ik ben 26 jaar en woonachtig in Nieuwegein.

 

Sport en Lego

Sinds ik 4 jaar oud was ben ik met passie bezig met sport waarbij ik vrijwel alle sporten heb beoefend. Na verloop van tijd heb ik er uiteindelijk voor gekozen om mij volledig te richten op shorttrack schaatsen. Hier heb ik helaas voortijdig een punt achter moeten zetten in verband met een hardnekkige rugblessure.

Tijdens deze blessure heb ik gekozen om me te verdiepen in Lego en ben ik circa 3 jaar geleden echt getroffen door het Lego virus. Begonnen bij Harry Potter Lego en langzaam mijn horizon verbreed naar Disney, Elves, Expert en Minifigures.

 

Kanker

Tijdens deze periode is mijn moeder helaas gediagnosticeerd met kanker. De impact die dit op mijn familie heeft gehad heeft mij doen besluiten om mijn steentje bij te dragen. Persoonlijk wilde ik meer doen dan alleen een donatie voor onderzoek en met mijn passie voor fietsen heb ik besloten om aan de Alpe d’HuZes mee te doen. Na dit thuis voorgesteld te hebben, hebben mijn broer en vader hun steun uitgesproken door zich ook op te geven voor dit doel.

Na een bijeenkomst bijgewoond te hebben van de Alpe d’HuZes was ik vastbesloten om zoveel mogelijk geld voor kankeronderzoek op te halen. Hierdoor schoot mij het idee te binnen om mijn passie voor Lego in te zetten voor dit doel. Uiteindelijk ben ik het een en ander gaan bekijken en heb ik na overleg met mede Lego fans besloten om een Lego beurs te houden.

 

Bricks 4 Alpe d’HuZes

En daarom bent u hier op de site van Bricks 4 Alpe d’HuZes. Dé site die Lego en de Alpe d’HuZes samen brengt. Hierbij zou ik tevens graag willen oproepen om een ieder die dezelfde passie voor Lego heeft mij en al vele anderen voor U te steunen om dit project tot een groot succes te maken.

Tot ziens op de volgende beurs!