Persbericht: Start voorverkoop van kaarten voor Bricks 4 Alpe d’HuZes.

PERSBERICHT

Nieuwegein: 11-09-2018

Kaartverkoop Bricks 4 Alpe d’Huzes gestart

Iedereen die thuis voortdurend struikelt over de wereldberoemde legosteentjes mag het evenement Bricks 4 Alpe d’Huzes voor jong en oud op 26 en 27 januari in de Beursfabriek in Nieuwegein niet missen. Standhouders laten er hun meest indrukwekkende zelfontworpen bouwwerken van legosteentjes zien rond thema’s als de Muppetshow en Starwars.  Ook is er een 8 meter hoge werkende kraan van technic te bewonderen, kun je er sieraden van legosteentjes uit Engeland kopen en is er iemand die steentjes graveert.

Daarnaast kun je gamen, natuurlijk je eigen bouwwerk maken of meebouwen aan een replica van de echte Alpe d’Huez. “De eerste vier haarspeldbochten van de 21 zijn inmiddels gebouwd”, vertelt mede-initiatiefneemster van de Stichting Bricks 4 Alpe d’Huzes, Liduina Verbeek (26jr). “Sommigen bouwers schreven zelfs namen van dierbaren op de steentjes. Uiteindelijk moet het een prachtig metershoog eerbetoon worden aan iedereen die in aanraking is gekomen met kanker.”

Met een oppervlakte van 8000m2 belooft het evenement in januari een dag of weekend te worden om nooit te vergeten voor het hele gezin en met een mooie opbrengst voor het goede doel Alpe d’Huzes.  Behalve bouwen kun je er ook genieten van  live-muziek, een horecapleintje, zijn er prijzen te winnen met bouwen en een loterij en worden er onder andere bijzondere exclusieve legosets geveild. Verzamelaars kunnen er hun hart ophalen. “Behalve dat er een ruilmarkt is en er allerlei Legopakketten verkocht worden, hebben we de exclusieve Alpe duHuez lopers en fietspoppetjes van legostenen te koop. Ook Alpe ‘d Huzes en KWF zijn aanwezig met een stand.

De stichting Bricks 4 Alpe d’Huzes is een non-profitorganisatie en werkt uitsluitend met vrijwilligers.

Kaarten bestellen

Kaarten kosten 6,50 euro per stuk en kinderen t/m 2 jaar betalen niets aan de kassa. In de voorverkoop kosten de kaarten 5 euro per stuk.

Tot slot zijn er VIP-kaarten voor kinderen met kanker en/of een verstandelijke beperking. Voor hen is er een speciaal programma opgezet. Vrijwilligers gespecialiseerd in het begeleiden van deze kinderen helpen bij de activiteiten. Deze kaarten zijn slechts beperkt beschikbaar en alleen op aanvraag.

De Beursfabriek is goed bereikbaar met het OV en de auto. Gratis parkeren.

Meer informatie is te vinden op www.bricks4alpedhuzes.nl of u kunt een mail sturen naar info@bricks4alpedhuzes.nl

EINDE PERSBERICHT

Noot voor de redactie: Wilt u meer weten naar aanleiding van ons persbericht dan kunt u bellen naar Liduina Verbeek, 0644636633. of ons mailen: info@bricks4alpedhuzes.nl