Persbericht: Groots opgezette beurs

Groots opgezette beursOp 21 en 22 april 2018 organiseert de Stichting Bricks 4 Alpe d’HuZes voor de eerste maal een groots opgezette beurs. Zoals de naam van de stichting al aangeeft, gaat het hier om (Lego)steentjes.

 

Goed doel

Zoals de naam van de stichting en de beurs al aangeeft, wordt de beurs georganiseerd met een speciaal doel voor ogen. De opbrengst van de organisatie komt ten goede aan de Alpe d’HuZes. De jaarlijkse inzamelactie ten behoeve van KWF-Kankerbestrijding.

 

Show en Verkoop

Op deze beurs vindt u mensen die hun eigen bouwwerken ten toon willen stellen. Deze MOC’ers (MOC staat voor My Own Creation) passen bestaande sets aan, of bouwen geheel naar eigen idee.

Naast het showen van bouwwerken is er ook ruimte voor mensen die onderdelen en sets te koop aanbieden. Hiermee krijgt iedereen de gelegenheid om dat ene onderdeeltje terug te vinden dat lang geleden in de stofzuiger is verdwenen.

Daarmee is de beurs een aantrekkelijk uitje voor kinderen en volwassenen die mooie bouwwerken willen zien, maar ook voor mensen die bouwen met Legosteentjes daadwerkelijk als hobby hebben.

 

Kinderhoek

Naast kijken en kopen, is het voor de kinderen ook mogelijk zich uit te leven in een bouwhoek. Hier zijn vele kilo’s Legosteentjes te vinden waarmee tijdens de beurs eigen bouwsels gemaakt kunnen worden.

 

Groots opgezette beurs

De beurs Brikcs 4 Alpe d’HuZes is groots opgezet. Voor de beurs is de complete hal 1 van Expo Houten beschikbaar. Hierin kunnen zo’n 100 stands worden geplaatst. Een deel daarvan is inmiddels verhuurd. Er is nog ruimte voor meer standhouders.

 

Wat, waar en wanneer

Naam van de beurs: Bricks 4 Alpe d’HuZes.

De beurs wordt gehouden in hal 1 van Expo Houten, Meidoornkade 24, 3992 AE HOUTEN.

De beurs is geopend op zaterdag 21 en zondag 22 april van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Toegangsprijs is 6 euro per persoon, kinderen tot 12 jaar betalen 3 euro.